RING OSS - 08-121 116 88

Takläggare Danderyd

RING OSS - 08-121 116 88

Plåtslagare

 VI lägger plåttak i Danderyd, Stockholm

Vi är din plåtslagare i Danderyd och kan lägga hela plåttak. Det gör vi ofta, när vi arbetar med tak med stora ytor och som behöver omfattande säkerhetsdetaljer för ökad komfort på taket.

Plåttak med garantier

Plåttak som vi lägger håller oftast i mer än 50 år - men särskilt med de plåttak som vi tillverkar - får du omfattande garantier av oss. Plåttak är också lätta att renovera och du kan måla om dem i det oändliga. Plåttak är också lätta att skotta snö på, vilket underlättar för många som har tak där det lätt bildar snödrivor och istappar som måste bort.

incert logo           Certifikat från plåt och vent företagen           Certifikat från Bevego

Vi har alla certifikat som krävs för plåtslagare, och har stor erfarenhet av att isolera tak med plåtdetaljer. Fråga oss om just ditt tak och de lösningar som ditt tak behöver, då kan vi berätta om hur vi kan åtgärda det som ditt tak bör ha.

Säkrare tak

När du ska upp på taket själv, eller har hantverkare som ska renovera, måla om eller laga någon skada på taket, har du som bostadsägare det lagliga ansvaret för skyddet för den som arbetar på taket. Många bostadsägare tänker sällan på vilket ansvar de har. Det har vi och kan därför erbjuda många säkerhetsprodukter som gör ditt tak säkert. Även här kan du rådfråga oss om hur vi kan göra ditt tak mer säkert.

Ta kontakt med oss och berätta gärna vilket slags tak du önskar dig.