RING OSS - 08-121 116 88

Takläggare Danderyd

RING OSS - 08-121 116 88

Takläggare

Takläggning i Danderyd

Våra takläggare i Danderyd arbetar med de vanligaste förekommande material för nya tak och vi har erfarenhet av de olika material som du önskar till ditt tak. Noggrannhet och effektivitet är något som vi prioriterar.

Garantier på tak i Danderyd

Av oss kan du därför få 20 års garanti på alla våra material till ditt tak, och väljer du till exempel ett plåttak av oss kan du få upp till 50 års garanti på själva det taket. Med andra ord kan du vara trygg med att ditt plåttak kommer att hålla i många år framöver och du slipper oroa dig över det. Önskar du något annat material till ditt tak? Det ordnar vi med.

Vi har enbart bra leverantörer av takmaterial såsom Plannja, Djursholms Trä och IcoPal.

plannja              djursholms trä            Icopal  

1. Tegeltak

Tegel på tak blir de mest klassiska tak du kan tänka dig. Vi har historiskt sett använt mest tegelpannor till tak och tegeltak håller i åtminstone 50 år men många tegeltak håller för ännu längre tid. Skulle någon tegelpanna skadas, är det mycket lätt att endast ersätta just den skadade tegelpannan. Önskar du dig ett tegeltak får du ett både hållbart och vackert tak av oss. Tegelpannorna håller i långa loppet och du kan med lätthet renovera och tvätta tegeltaket som då fortsätter att skydda huset på ett effektivt sätt mot väder och vind.

2. Betongpannor

De nya slags betongpannor som numera finns på marknaden bildar fina tak. Betongpannorna håller minst lika länge som tegelpannorna och betong är ett mycket bra material som lämpar sig mycket väl för nordiska tak. Många tänker att betong är tungt – men de nya betongpannor som vi numera använder – är lättare och mer hållbara. Prova, det lönar sig!

3. Plåttak

Plåt på tak har vi historiskt mest använt på uthus och skjul, men vi skulle vilja säga att plåt på tak är ett mycket underskattat material, men som håller i över 50 år! Plåt är mycket lätt att måla om – hur många gånger som helst – och är lätta att skotta av när det kommer snö på taken. Vi gör även plåtdetaljer som isolerar taket väl och ökar skyddet för ditt tak.

4. Takpapp

Takpapp är ett mycket omtyckt material på hus byggt i funkis-stil. Det passar till tak på alla hus som är byggda under 1950- och 60-talet. Tak av papp är ett mycket kostnadseffektivt material, och har lägre kostnader än både tegel, betong och plåt.

5. Shingeltak

Detta material har det mest konkurrenskraftiga priset när det kommer till material till tak. Shingel kommer i alla olika färger och mönster och bildar riktigt snygga tak – och med en fin prislapp.

Ta gärna kontakt med oss

Fråga gärna om kostnadsfri offert om du har pågående byggplaner!